Bonus Pastor

Néhány mondatban szeretném bemutatni a Bonus Pastor nagyváradi csoportjait.
A román csoportot Sándor vezeti, a magyar csoportot én (Tünde). Saját élményünk van a függőségekről, és a gyógyulásunk során kaptunk indíttatást a csoportok létrehozására.

Először a magyar csoport jött létre, lassan 15 éve működünk. Az alább található információk a magyar csoportra vonatkoznak. Havonta kettő alkalommal tartunk csoportterápiát magyarul, mindig pénteken 18 órától. Bárki jöhet, akinek függősége van, vagy hozzátartozója egy olyan személynek, aki valamilyen szenvedély rabja.

A csoportban vannak betartandó szabályok, mint például: fontos a konfidencialitás (vagyis az ott elhangzottak nem vihetők ki a csoportból), az őszinteség, kölcsönös tisztelet, mindenki magáról beszél, meghallgatunk, de nem adunk tanácsot, stb. Így tudjuk létrehozni azt a szeretetteljes és biztonságos légkört, amelyben mindenki bátran megnyílhat, megoszthat élményeket, érzéseket, átértékelhet, letehet terheket.

A témák nagyon változatosak, minden belefér, ami egy emberrel előfordulhat, persze elsősorban a függőséghez tartozó problémákra és a gyógyulásra fókuszálunk.
A csoportterápia mellett igénybe vehető Nagyváradon egyéni vagy páros tanácsadás/terápia, illetve a Bonus Pastor égisze alatt futó 4 vagy 12 napos komplex programok és a hosszú terápia.

Előzetes bejelentkezés a csoportba nem szükséges, bárkit szívesen látunk, aki a tizennyolcadik életévét betöltötte. Az ennél fiatalabb személyek számára egyéni tanácsadást vagy terápiát tudunk biztosítani.

További felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk telefonon is.
Kocsis Tünde, pszihológus, addiktológus: +40 747 064 624
Kocsis Sándor: +40 757 142 373

RomaniaEnglishHungary