Despre proiect

Va prezentam proiectul din zona Dristor situat in Zona Camil Ressu – Ramnicu Sarat – L.Rebreanu. Mijloacele de transport de la intersectia dintre Bulevardul Camil Ressu si strada Ramnicu Sarat sunt la o distanta de 50 m, blocul fiind retras de zgomotul si agitatia orasului.

Asezat intr-o zona usor accesibila dinspre Bd.Camil Ressu, Parcul Titan, sau statia de metrou Dristor – 350 m, tramvaiele 23 si 27, autobuzul 300 locatia prezinta avantaje evidente.

Constructia este realizata din cadre de beton armat (plansee, stalpi, grinzi), B450 autocompactant HOLCIM, zidaria fiind realizata din caramida POROTHERM atat exterior cat si interior cu termoizolatie de polistiren de 10 cm AUSTROTHERM rezultand o grosime de 40 cm a peretelui exterior ce garanteaza o izolare impecabila a apartamentelor .

Compartimentarile exterioare si interioare sunt realizate din caramida de tip poroterm cu grosimi de 30 cm pe exterior, 25 cm intre apartamente si 12 cm in interiorul acestora. Planseele dintre etaje sunt de 15 cm grosime peste care se va aplica un strat de polistiren extrudat de 3 cm grosime. Sapa mecanizata de cca 10 cm grosime realizand o izolare termica si fonica excelenta. Peretii interiori sunt realizati din caramida, acoperita cu tencuieli mecanizate BAUMIT peste care se va aplica glet si vopsea lavabila DURAZIV .

Realizarea instalatiilor de incalzire sunt realizate din PEX,rezistent la peste 6 atmosfere ,teava fiind realizata multistrat cu bariera de oxigen.

HIDROIZOLATII MAPEI in toate baile.

Imobilul este dotat cu ferestre SCHUCO cu 6 camere si  geam (tripan), din 3 straturi de sticla ce determina un plus de economie si confort termic, pervaze Solband

Pentru realizarea finisajelor conform unui concept personal va oferim posibilitatea de a personaliza spatiul, alegand direct placarile ceramica (gresia, faianta), parchetul, obiecte sanitare  si usile interioare, echipele noastre de finisori vor
asigura manopera la standarde de montaj superioare.

Imobilul este prevazut cu un lift generos de 6 persoane care pleaca din subsolul blocului.

La 30 de metri de bloc este un spatiu de joaca pentru copii de aproximativ 50 mp.

Imobilul va beneficia de infiintarea unei asociatii de proprietari proprie cladirii astfel incat cheltuielile cu intretinerea blocului vor fi controlate si gestionate direct de proprietari, transparent si eficient.

La subsol 1 si subsol 2 sunt locurile de parcare.

Proiectul  a obtinut clasa energetica A+.

Pozele din prezentarea ofertei sunt cu titlu de prezentare, apartamentele se vand nemobilate.

Calitatea superioara a constructiei este data si de:
– Structura cladirilor este de calitate superioara, pe cadre de beton, cu radier general, rezistente la cutremur de 8,5 pe scara Richter.
– Hidroizolatii traditionale pentru terase si balcoane si verticale pentru peretii subsolurilor.
– Balcoanele si terasele sunt prevazute cu scurgeri direct in canalizare.
– Finisaje si dotari de calitate: granit pe holuri, balustrade aluminiu.
– Rampele de acces la locurile de parcare sunt moderne.
– Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze (centrala termica proprie cu contor de gaze montat in exterior).
– Design exterior modern.
– Aparatele de aer conditionat se vor instalat cu scurgerea condensului direct in canalizare.
– Locurile de parcare sunt subterane si au un pret de 8000 euro .

– La parter pe toate suprafata este spatiu comercial MEGA IMAGE