Despre dezvoltator

Pornind de la ideea ca va doriti ca apartamentul nou achizitionat sa fie o investitie care nu va atrage si alte investitii, este foarte important sa achizitionati o locuinta rezistenta, cu materiale de buna calitate, construita cu o tehnologie performanta si cu atentie la finisaje.

Consideram ca cele mai importante aspecte de urmarit la achizitionarea unui apartament intr-un bloc nou sunt pe langa acte, soliditatea constructiei si izolatia.

Tocmai din acest motiv materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, fiind asigurate de furnizori cu renume ( vezi site).

Promovarea ansamblurilor rezidentiale ( chiar daca achizitia se face in momentul finalizarii apartamentelor), incepe inca din faza de pregatire a terenului pentru ridicarea constructiei, astfel incat orice persoana interesata de achizitionarea unui apartament, sa se poate convinge de profesionalimul cu care se lucreaza dar si de faptul ca materiale folosite sunt de cea mai buna calitate.

 

Tomoiu Gabriela este un dezvoltator imobiliar care a construit mai multe ansambluri rezidentiale in Bucuresti.

( Floreasca – str. Mozart nr 2, Calea Calarasilor nr 175A, Dristor – Ion Ciopleanu nr.8).

Ce se scrie pe internet despre dezvoltator :

Asocierile cu anumite persoane si influentarea cititorilor in a-si crea o imagine negativa despre dezvoltator sunt prezentate pe un blog al unei persoane.

Toate persoanele expuse sunt reale, exceptie facand doar detinatorul blogului care nu isi confirma identitatea.Probabil este greu sa raspunda unor afirmatii nefondate… si este mai usor sa se ascunda in spatele unor cuvinte.

O persona rationala, exprima o maturitate si o seriozitate in rezolvarea unei probleme, adresandu – se oricarei institutii care o considera necesara ( primarie, inspectorat de stat in constructii, tribunal, administratie financiara, politie etc).

Dar,asa cum am spus este mai usor sa te ascunzi in spatele unor cuvinte, decat sa iti confirmi identitatea si sa incerci rezolvarea potentialelor probleme in mod real.

DAR daca aceste probleme NU exista, normal ca te ascunzi si nu incerci sa le rezolvi pentru ca NU ai ce sa solutionezi.

Ca un raspuns al acestor “probleme”, dezvoltatorul PROPUNE tuturor celor interesati sa cumpere un apartament in oricare dintre blocurile construite sau aflate in constructie sa solicite avizul unor persoane abilitate in acest sens. (pe langa juristi, avocati, notari, search google : lista expertilor tehnici in constructii din Bucuresti ).

Un exemplu clar este forumul centralplace, unde detinatorul blogului a incercat in continuare denigrarea dezvoltatorului, initiind postarile pe forum.
Diferenta este ca aici persoana respectiva nu mai putea controla postarile ( asa cum o face pe blogul personal), astfel incat sa le poate inlatura pe cele reale si corecte postate de catre persoane care au facut verificari fizice si scriptice la blocurile construite .

La bloc se poate constata cu usurinta ce mult sunt denaturate informatiile expuse pe internet , acest lucru fiind constat si de catre toti cei care au cumparat.

Pe scurt: inducerea ideilor ca actele nu sunt in regula si ca realizarea contructiei este proasta este demontata de cei care au fost pe santier cu persoane specializate, dar si de verificarea actelor de persoane avizate (avocati, juristi si notari la care s-au semnat contractele de vanzare cumparare, majoritatea prin credite bancare).

Drept urmare, suntem o echipa profesionista si va stam la dispozitie cu orice informatii le considerati necesare.

        SCOPUL nostru este de a oferi informatii reale in luarea unei decizii in vederea achizitiei, indiferent daca este pro sau contra si nu de a creea o stare de ambiguitate pe baza unor informatii fara un fundament real.                                                                 Echipa CentralPlace